Laden… Laden…
Klik op onderstaande lijst met lokatie's voor meer informatie

Breda heeft een bruisende stadsboerderij – er is altijd wat te zien en beleven op deze mooie plek op Landgoed Wolfslaar. Dit jaar is er voor het eerst een fruitpersdag. Woon je in Breda of omstreken en wil je ook nog een heel jaar lang van je eigen sap genieten? Meld je dan aan voor de

Welkom op natuurcampeerterrein Wientjesvoort-Zuid! Op deze prachtige plek in de bossen van Vorden doen we mee aan het oogstfeest op vrijdag 20 oktober. Maak samen met bakkerij Het reizende broodje je eigen appeltaart, of kom gewoon lekker genieten van de natuur. Heb je veel meer fruit dan er in je appeltaart past? Dan staan wij

We gaan weer op weg naar het noorden, en strijken neer in Smeerling. In samenwerking met Natuurmonumenten en stichting d’Appelhof maken we er weer een vrolijke en vooral lekkere dag van. Wil je je aanmelden om je fruit tot het allerlekkerste sap te laten verwerken? Dan kun je contact opnemen met boswachter Jeroen Kuipers, 0599

Midden in Groningen stad ligt Toentje. Stadslandbouw, moestuinieren, delen, eten en genieten – de oogst zó op je bord bij eetcafé Bie de Buuf. We schuiven van harte aan bij het jaarlijkse Appelfeest. Wil je ook je fruit tot lekker sap laten persen? Je kunt het formulier hieronder invullen en opsturen:

Samen met Natuurmonumenten zorgen we voor een feestelijke fruitpersdag in Loenen. Open erf de Groote Modderkolk is een prachtige oude boerderij midden in de groene Veluwezoom. Kom kijken en laat je wegwijs maken door de boswachter, of geniet van een fijn kopje thee in de schenkerij van de zorgboerderij. Wil je ook je nog het

Appel van Opa weet altijd nóg een fruitboom te vinden! We gaan daarom weer naar Noord-Holland. Doe je ook mee aan de AppelChallenge? Schrijf je dan in via http://rogiertan.com/sap-persen/ Heb je minder dan 75 kilo fruit? Geen probleem, we organiseren een happy hour waarin je ook met minder appels toch mee kunt doen met de

Het seizoen zit er weer bijna op, maar dan wordt het hoog tijd om de specialiteit van Boerderij de Kolke te verwerken: cranberries! Het mooist gekleurde sap dat je ooit zag… Wil je op deze dag ook nog je eigen fruit tot een lekker sapje laten verwerken? Geef je dan op bij Corrie Wassink, 0575

We zijn uitgenodigd door voedselcoöperatie Texelse Kost voor een persdag bij hun op het eiland. Daar zeggen we uiteraard geen nee tegen! Samen werken aan goed lokaal voedsel en eerlijke prijzen voor iedereen; een leuke dag met enthousiaste mensen, plús een boottochtje met onze sappers – we kijken er nu al naar uit. Wil je